Vacature Medewerker Dorpshuis de Schakel

Introductie

Ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige baan? Wil je graag werken in een dynamische omgeving waar je dagelijks in contact komt met verschillende mensen? Dan is de functie van Medewerker Dorpshuis wellicht iets voor jou!

Over het Dorpshuis

Het Dorpshuis is dé ontmoetingsplaats voor alle inwoners van ons mooie dorp Koekange.

Het biedt diverse faciliteiten en organiseert allerlei activiteiten voor jong en oud. Als medewerker draag je bij aan een gastvrije en gezellige sfeer waar iedereen zich welkom voelt.

De functie

Als medewerker van het Dorpshuis ben je mede verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Je ontvangt gasten, beantwoordt vragen en ondersteunt bij evenementen en activiteiten. Daarnaast houd je toezicht op de algemene veiligheid en zorg je ervoor dat alles netjes en schoon blijft.

Wij vragen

  • Je hebt affiniteit met de lokale gemeenschap of bereid dit te krijgen;
  • Je bent klantgericht, sociaal en communicatief vaardig;
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband;
  • Je bent flexibel inzetbaar, ook in de avonden en weekenden;
  • Je hebt basiskennis van administratieve taken.

Wij bieden

Wij bieden een afwisselende baan binnen een gezellig team waarin je veel contact hebt met mensen uit Koekange. Je krijgt de ruimte om initiatief te tonen en mee te denken over nieuwe activiteiten. Daarnaast kun je rekenen op een goed salaris conform cao welzijn en maatschappelijke dienstverlening.

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Stuur dan jouw reactie via de app of naar  info@dorpshuisdeschakel.nl

We kijken uit naar jouw reactie! Heb je nog vragen of wil je nog meer informatie kun je contact opnemen met Jennie Zwiers 06-29401859