Vacature: Schoonmaker Dorpshuis

Ben jij op zoek naar een baan als schoonmaker? Heb je affiniteit met het onderhouden van een schone en hygiënische omgeving? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een schoonmaker voor ons dorpshuis,. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze functie.

Over het dorpshuis

Het dorpshuis is een bruisende ontmoetingsplek waar verschillende activiteiten plaatsvinden. Van vergaderingen en feesten tot workshops en sportevenementen, het dorpshuis is dé plek waar de lokale gemeenschap samenkomt. Het is belangrijk dat het dorpshuis altijd netjes en schoon is, zodat iedereen zich welkom voelt.

Wat ga je doen?

Als schoonmaker ben je verantwoordelijk voor de wekelijkse schoonmaak van het dorpshuis. Je zorgt ervoor dat alle ruimtes, zoals de vergaderruimtes, sportzaal en kleedkamers, toiletten en keuken, schoongemaakt worden. Daarnaast houd je ook de algemene ruimtes bij, zoals de entreehal en gangen. Je zorgt voor een schone vloer, stofvrije meubels en blinkende ramen.

Wat bieden wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrouwbare schoonmaker die zich verantwoordelijk voelt voor het onderhouden van een schone omgeving. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, maar ook goed kunt samenwerken met andere medewerkers. Daarnaast verwachten wij dat je:

  • Bij voorkeur ervaring hebt als schoonmaker
  • Oog hebt voor detail en kwaliteit
  • In staat bent fysiek werk te verrichten

Hoe solliciteer je?

Heb jij interesse in deze vacature als schoonmaker voor ons dorpshuis? Stuur dan jouw reactie naar info@dorpshuisdeschakel.nl of via de app.

We kijken uit naar jouw reactie! Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact met ons op via Jennie 06-29401859.