De zalen

Dorpshuis de Schakel biedt onderdak aan vele organisaties die gebruik maken van de ruimtes die beschikbaar zijn. Het dorpshuis beschikt over de volgende ruimtes.

Voor info over zaalverhuur neem gerust contact op.

*Voor lokale verenigingen gelden een gereduceerd tarief. Neem voor informatie en afwijkende vragen contact op met de beheerder.

Bestuurskamer

De ruimte is geschikt voor maximaal 20 personen, uitermate geschikt voor vergaderingen en kleine bijeenkomsten. De zaal is voorzien van een beamer met scherm en internet. De bestuurskamer is in 2023 gerenoveerd.

Achterzaal

De zaal is kleiner dan de Grote zaal met ruimte voor afhankelijk van de opstelling tot maximaal 100 personen en is daarmee bij uitstek geschikt voor wat kleinere gezelschappen. Hier staat een vaste bar in. Ook hier is een beamer met scherm, ringleiding, microfoons en internet aanwezig.

Grote zaal

Het is de grootste zaal en biedt de mogelijkheid van een podium/toneel. Afhankelijk van de opstelling is er ruimte voor maximaal 270 personen.   De zaal wordt voor feestje en partijen sfeervol aangekleed eventueel met een verrijdbare bar.  Het is van alle gemakken voorzien zoals een beamer met groot scherm, microfoons, ringleiding en internet. De zaal is ook uitstekend geschikt voor evenementen, optredens, concerten, grote vergaderingen, bijeenkomsten en feesten.

4 dagen in de week wordt de zaal gebruikt door de scholen voor schoolgym.

In de wintermaanden wordt de zaal ook gebruikt voor de trainingen van de voetbalvereniging Vitesse ‘’63 en de korfbalvereniging KIA.

Bar ontmoetingsruimte

Gezellige ontmoetingsruimte voor-en na de vergaderingen. Ook geschikt voor kleine informele bijeenkomsten, kleine partijen en feestje van 20 tot maximaal 40 personen.

Ook hangen er 2 dartborden waar gebruikt van gemaakt wordt.

Kinderclubwerk het Plat Dakkie

Deze ruimte is voor het kinderclubwerk. Er worden diverse clubs gegeven o.a. koken, creatief allerlei, timmerclub, schilderen, figuurzagen. Deze clubs worden gegeven voor de kinderen van de basisscholen vanaf groep 3, dit wordt gegeven door vrijwilligers.

Het Hofje Recreatiezaal in Hof van Koekange

Deze ruimte wordt gehuurd voor 3 dagen in de week door ZZWD. Ook verhuren wij de zaal voor bijeenkomsten, feestjes en partijen , de ruimte is voor maximaal 60 personen.